Headerbild

Midsommmar vid Tyresö Slott!

2023-06-13 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Nu är det bara en dryg vecka kvar till midsommarafton och klassiskt firande vid Tyresö Slott. Här nedan följer programmet för besökande!

Program

Programmet för midsommarfirandet vid Tyresö slott ser normalt ut så här:  

  • 12:00: Festen börjar

  • 12:30: Blomning av stång 

  • 13:00: Stångresning. Därefter dans och musik.

  • 16:30. Festen avslutas.

Se mer information här nedan:

Vill du fira midsommar på traditionellt vis i fin miljö precis intill havet?

Då ska du bege dig till Tyresö slott på midsommarafton där det är fest i slottsparken - en av de populäraste midsommarfesterna i Sverige. Tillsammans med flera tusen andra midsommarfirare kan du vara med och klä och sedan dansa runt stången till spelmännens ljuva toner eller fika i den idylliska parken.

Den traditionella midsommarfesten vid Tyresö slott är det Söders-Tyresö som arrangerar. Vid vackert väder kommer flera tusen besökare till den fina slottsparken. Tar du bilen så tar vi ut en parkeringsavgift, men annars är inträdet fritt.

Mat och dryck

Det är förstås tillåtet att ta med egen matsäck. Vill du ha en riktigt bekväm dag så utnyttjar du vårt utbud av kioskvaror, dricka, korv och hamburgare och gynnar därmed också orienteringsverksamheten i Tyresö. Det finns också gott om lotterier att prova lyckan på.

Kontant eller kort

I serveringen tar vi emot kontant betalning, kortbetalning eller Swish. 

Hitta till slottet 

För att komma till Tyresö slott från Stockholm, åk riksväg 73 mot Nynäshamn och ta av mot Tyresö på länsväg 229. Följ skyltarna mot Tyresö tills motorvägen tar slut och fortsätt sedan rakt fram mot Gamla Tyresö och Tyresö slott. Se även karta.

Parkeringsavgift tas ut.

Inträde är gratis.

Välkomna önskar vi i Söders!

Adress

Söders-Tyresö Box 94 13522 Tyresö

Kontakt

E-post: styrelsen@soders.org

Drivs med KlubbenOnline

Logga in