Headerbild

Starka laginsatser på 10-mila

2023-05-21 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Söders hade tre lag med på 10 Milakavlen i Skellefteå 2023. Alla lagen blev godkända- och alla löpare kämpade på riktigt bra. På lördag förmiddag inleddes dagen med Ungdomskavlen och där hade vi ett mixat lag med Järla. Läs mer om helgen i nyheten!

Elin fick tyvärr lämna återbud på grund av sjukdom, men de andra två tjejerna slet på bra och gjorde starka insatser. Laget slutade på 93:e plats.

Våra ungdomar var inte heller klara där, utan Ebba och Maja dubblade och sprang även Damkavlen. Här körde nyförvärvet Emma Hallendal förstasträckan, och hon gjorde det riktigt stabilt. Under långa dagen hade Johanna en tuff uppgift, men hon slet på beundransvärt. Emma Norin rodde sedan hem laget i mål efter att ha plockat flera platser. Laget slutade på 149:e plats.

På kvällen var det dags för Herrkavlen. Flera bra prestationer gjordes, av bland annat Rasmus på långa natten. Han gjorde en imponerande insats på sin 10 Miladebut för klubben och visade vilket pannben han har! Andra hade det lite tuffare på de steniga och bitvis kuperade banorna. Skadade revben, sjukdomskänningar och såklart de sedvanliga bommarna gjorde att herrlaget fick slita hårt. Efter att ha gått ut i omstart tog Tomas herrarna i mål, och laget slutade på 110:e plats.

Vi summerar denna helg uppe i norr som riktigt rolig, och nästa år i Nynäshamn gör vi det ännu bättre! 🟣⚪

Adress

Söders-Tyresö Box 94 13522 Tyresö

Kontakt

E-post: styrelsen@soders.org

Drivs med KlubbenOnline

Logga in