Headerbild

Välkommen till Söders nya hemsida!

2016-04-04 i Allmänt

Från och med idag (2016-04-04) kommer Söders officiella hemsida att drivas som IdrottOnline-hemsida. Här hittar du kortfattad information om hur du använder vår nya sida.

Hemsidan är fylld med information om medlemskap, tävlingar, arrangemang mm. Har du frågor eller funderingar kring hemsidan och dess funktioner, tveka inte att skriva på Södernet eller skicka ett mail till Felix Tiderman (webmaster).

Inloggning på hemsidan

Som medlem i Söders har du ett eget IdrottOnline-konto, genom att logga in får du tillgång till hemsidans fulla utbud. Inlogging sker genom att klicka på hänglåset som du hittar på i det högra hörnet på sidan. Inloggningsuppgifterna är de samma som till Eventor. Om du har glömt ditt lösenord klicka på hänglåset och klicka sedan på "glömt lösenordet" och följ instruktionerna. Saknar du inloggningsuppgifter kontaktar du Åsa Pahlén som är ansvarig för medlemsregistret.

Anmälan till kavle och klubbaktiviteter

Anmälan till kavle och klubbaktiviteter kommer framöver att ske via Eventor. I Eventor hittar du fliken "klubbaktiviteter" i högermarginalen (kräver att du har loggat in i Eventor). Aktuella anmälningslistor och anmälningslistor från gamla soders.org hittar du här.

Adress

Söders-Tyresö Box 94 13522 Tyresö

Kontakt

E-post: styrelsen@soders.org

Drivs med KlubbenOnline

Logga in