Headerbild

Barn- och ungdomsträningar v.17 (25/4-1/5)

2016-04-25 i Nyheter / Nyheter Ungdom

Bra jobbat på tävlingarna i helgen! Denna vecka har vi för de äldre ungdomarna (HD13-16) tisdagsträning 26/4 från Hundängen/Prästängen, för alla ungdomar är det torsdagsträning 28/4 med Gary och Valborgstävlingar med UP 30/4.

Bra jobbat alla ungdomar på tävlingarna i helgen, ni ska alla vara riktigt stolta över er insats! Tillsammans kan vi också glädjas åt framgångar för Fredrik i UP-sammantaget efter en fin andraplats i H14 samt att Lovisa och Jenny bärgade varsin förstaplats i D14 kort respektive D12 kort.

Tisdag 26/4 är det teknikträning från Hundängen/Prästängen (HD13-16)
Det är Peter Andersson från Söders som har lagt banorna som fokuserar på höjdkurvor och korridorer, träningen ligger på orange nivå och passar HD13-16. Ledare på plats kommer vara Anders Röstin och Gunnar Hedin.

Torsdagsträning 28/4 är Garyträning
För er som varit med ett tag är Gary ett välbekant ansikte. Gary kommer till oss ca 1 gång i månaden och håller i en fart och lekfylld OL-träning. Denna gång är sista gången för i vår som Gary kommer så räkna med en extra rolig träning!

Valborgsorientering 30/4
För ungdomarna är det UP tävling på valborgsmässoafton (30/4), ordinarie anmälan till tävlingsklasser har gått ut men det går bra att anmäla sig i öppna klasser eller U-klasser direkt på plats. Tävlingarna i helgen avgörs i Åvaområdet. Om du behöver skugga är det bäst att du försöker få med dig en vuxen, annars finns det alltid enklare banor som du klarar av själv.

Vi försöker samlas allihop vid McDonaldsparkeringen i Tyresö 8.30 för samåkning till tävlingen. Om du inte kan få skjuts till tävlingen av en vuxen finns det möjlighet att ordna samåkning om ni hör av er till Gunnar (gunnar.hedin@proximion.com).

Mer information om tävlingen hittar ni här: http://eventor.orientering.se/Events/Show/12165

Kommande tävlingar
6/5
Söders arrangerar en MTBO-tävling vid Rudans Friluftsområde, det finns möjlighet att köra prova på-bana. Mer info hittar du här: http://eventor.orientering.se/Events/Show/13853

7/5 Poängorientering i lag (HD12-16)vid Torvalla Sportcenter, anmäl dig till Louise (louisebergman91@gmail.com) om du vill vara med! Du hittar mer info här: http://eventor.orientering.se/Events/Show/11852

8/5 UP tävling arrangerad av Haninge SOK vid Torvalla Sportcenter. Sista anmälan till tävlingsklass är 1/5. Du hittar mer info här: http://eventor.orientering.se/Events/Show/12205

12/5 Söders arrangerar första kretstävlingen för ungdomsserien! Tävlingen ersätter ordinarie torsdagsträning, sista anmälan är 8/5. Du hittar mer info här: http://eventor.orientering.se/Events/Show/13977

Vill du springa en tävling men har ingen skjuts? Kontakta någon av ungdomsledarna per mail, telefon eller ryck tag i oss vid en torsdagsträning.

/Ungdomsledarna

Adress

Söders-Tyresö Box 94 13522 Tyresö

Kontakt

E-post: styrelsen@soders.org

Drivs med KlubbenOnline

Logga in