Headerbild

Ungdomsserien samt barn- och ungdomsträning v. 20

2016-05-13 i Allmänt

Igår gick första kretstävlingen i ungdomsserien av stapeln vid Ahlstorp och Söders hade 36 ungdomar med, riktigt bra jobbat allihopa! Tillsammans har vi tagit Söders till en 10e plats i ungdomsserietotalen. Nästa ungdomsserie är redan 24/5 - anmäl dig red

Bra jobbat alla deltagare och funktionärer på ungdomsserien igår! Här kan ni läsa mer om ungdomsserien.

Ungdomsserien 24/5 - anmäl dig så snart som möjligt!
Nästa ungdomsserie är tisdagen den 24/5 och arrangeras av Haninge SOK. Vi hoppas att det är minst lika många barn- och ungdomar som vill vara med och springa orientering då som det var igår! Ordinarie anmälan går ut tisdag 17/5 du anmäler dig via Eventor eller via mail till Louise (louisebergman91@gmail.com). Anmäler du dig via mail vill vi ha din anmälan senast 21.00 tisdagen den 17/5.
I och med att nästa ungdomsserie går i haninge så måste vi också samordna transporterna så att alla som vill springa får chansen. Hör av dig till Louise om du har plats i bilen för ett barn till eller om du själv behöver skjuts. 

Behöver du låna SI-pinne och kompass? Skicka ett mail till Louise så ordnar vi det.

Teknikträning 17/5 för HD13-16

På tisdag finns det möjlighet till att springa teknikträning tillsammans med andra klubbar i Södertörnsområdet. Är du intresserad av att följa med? Kontakta Jacob (jaken91@hotmail.com).

Stockholm City Cup onsdag 18/5

På onsdag är det dags för första etappen i Stockholm City Cup, denna etapp går vid Högalid. Passa på att vara med på rolig stadsorientering! Som ledare kommer Jacob och Louise att finnas på plats. Ordinarie anmälan går ut söndag 15/5 och efteranmälan 17/5. Du hittar mer information här.

Torsdagsträning 19/5

På torsdag är det dags för vanlig torsdagsträning igen. Denna gång lägger Gunnar banorna och har skvallrat om att stenar kommer ha en betydande roll i träningen, vad det innebär återstår att se..

/Ungdomsledarna

Adress

Söders-Tyresö Box 94 13522 Tyresö

Kontakt

E-post: styrelsen@soders.org

Drivs med KlubbenOnline

Logga in