Headerbild

Funktionärer till midsommar sökes!

2016-05-20 i Allmänt

Nu är det dags att anmäla sig som funktionär till midsommarfirandet vid Tyresö Slott! Vi behöver bli minst 10 till på midsommarafton, hittills är vi 30 anmälda. Kom och hjälp till! Slå två flugor i en smäll, midsommarfirande vid slottet och hjälp klubben!

Det finns behov av personal både torsdagskvällen före midsommar (23/6), midsommarafton (24/6) samt midsommardagens morgon (25/6). För att kunna genomföra ett bra midsommararrangemang behövs ca 50 funktionärer på midsommarafton vid Tyresö Slott, därför behöver vi just Din hjälp!

Anmälan sker via Klubbaktiviteter i Eventor. Du hittar klubbaktiviteter i Eventors vänstermarginal. Har du svårt att anmäla dig, maila Matts Björke eller Milan Kopp.

Torsdag 23/6:

Vi förbereder midsommarfesten i Slottsparken genom att plocka blommor, bygga upp festplatsen mm. Samling sker 17:30 i Alby eller vid Slottet 18:15. (Några c:a 13:00 i Alby)Till torsdagens förberedelser behövs ca 15 personer.

Länk till anmälningslista: http://eventor.orientering.se/Activities/Show/4811

Midsommarafton, fredag 24/6:

Vid Tyresö Slott har vi parkering, marka och lotteriförsäljning.  Samling P-personal 9:45 vid Handelsträdgården. Samling övriga 10:00 vid festplatsen. P-personal ansluter till Markan  och Lotteriförsäljningen snarast efter att parkeringsjobbet är utfört, om man inte meddelar något annat.

Du kan önska vilken av dessa ovan som du helst vill hjälpa till med. Om du inte har något särskilt önskemål kan du välja alternativet ”annat” och skriva i kommentaren att du inte har något särskilt önskemål. Vi behöver ca 50 st funktionärer för att kunna ordna en bra midsommarfest!

Ha gärna på klubbtröja/jacka och medtag matsäck. Kaffe och te kan man få i markan. Efter midsommarfesten har vi en gemensam klubbfest, även bastun finns öppen.

Länk till anmälningslista midsommarfirande: http://eventor.orientering.se/Activities/Show/4812

Länk till anmälningslista funktionärsfest: http://eventor.orientering.se/Activities/Show/4814

Midsommardagen, lördag 25/6:

Vi städar tillsammans av Slottsparken. Till detta behöver vi 4 st personer.

Länk till anmälningslista: http://eventor.orientering.se/Activities/Show/4813

 

Välkomna att fira och anordna en oförglömlig midsommar tillsammans i klubben!

Styrelsen och Milan

Adress

Söders-Tyresö Box 94 13522 Tyresö

Kontakt

E-post: styrelsen@soders.org

Drivs med KlubbenOnline

Logga in