Headerbild

Jukolaträningar i fin terräng

2016-05-27 i Allmänt

Hur bra terrängen blir på Jukola är svårt att sia om, men vi kör i alla fall ett antal pass i fin terräng nu till helgen och nästa. Alla välkomna!

Till Jukola mönstrar Söders två damlag och två herrlag. Tävlingen går långt öster ut från Helsingfors, nästan på gränsen till Ryssland. De kommande två helgerna bjuds det på en del träningar i fin terräng inför tävlingen.

Medeldistansbana med lugn skogjogg efteråt

En medeldistansbana på 5,8 km sitter ute med snitslar vid Åva i Haninge i vad som kan vara Stockholms finaste terräng.

De som kan i morgon lördag, 28/5, är välkomna att springa i valfritt tempo längs banan för att sedan fortsätta lugnt ytterligare en dryg timme i långdistanstempo på en bana utan snitslar.

Samling blir kl 10.30 på den lilla parkeringen intill Åvavägen, cirka 2,5 km efter Småhamra när man kommer från väster. Se karta för samling

Det ska bli upphållsväder och eventuellt lite solglimtar. Perfekt löpväder med andra ord.

För er som inte kan den 28 maj så kör vi samma bana den 4 juni. Då har ni som springer den 28:e chansen att springa om banan och träna på det som kunde ha gjorts bättre första gången.

Långdistansträning söndag 29/5

Söndagen den 29/5 blir det långdistansträning med karta. Utlöp sker från Bondvägen kl 10.30. Se karta för samling.

Det är planerat lugnt tempo i cirka 2 timmar.

Helgen 4-6 juni

För lördagen den 4 juni är det alltså vigt åt en repris, se ovan. Samma tid som ovan gäller. Se karta för samling

För söndagen den 5 juni blir det samma typ av träning som första söndagen, dvs långdistansträning med karta och där utlöp sker från Bondvägen kl 10.30Se karta för samling.

För måndagen den 6 juni blir det också träning i skogen med karta. Plats bestäms beroende på hur många som är med den 4:e och 5:e juni. Tid och plats meddelas via kommentarerna nedan.

Adress

Söders-Tyresö Box 94 13522 Tyresö

Kontakt

E-post: styrelsen@soders.org

Drivs med KlubbenOnline

Logga in