Headerbild

Klubbgemensamt hemmaläger 11-12/3 och ungdomsläger till Måsenstafetten 25-26/3!

2017-03-02 i Nyheter / Nyheter Ungdom

Äntligen läger! Först ut är hemmaläger 11-12/3 som riktar sig till alla medlemmar i föreningen. Därefter är det lägerresa för ungdomar till Måsenstafetten 25-26/3. Sista anmälningsdag för dessa är 7/3. Anmälan via Eventor.

Äntligen är det dags för läger! Mars månad innehåller två läger och vi hoppas att så många som möjligt vill vara med! Redan nu är över 20 stycken anmälda - jättekul!

Klubbgemensamt hemmaläger 11/3 och 12/3

Lägrets utgångspunkt kommer att vara Alby friluftsgård. Vi har övningar som passar alla nivåer och åldrar. Hemmalägret arrangeras av sportkommittén och ungdomskommittén gemensamt.

Preliminärt program:

  • Pass 1: Helgen inleds på lördag förmiddag med teknikträning i den roliga och kluriga terrängen på Telegrafberget. Det blir ett antal slingor med Peter Zetterström som banläggare. Skuggor kommer att finnas på de ungdomar som så önskar.
  • Pass 2: Lite senare på lördag eftermiddag, efter gemensam lunch i Alby, blir det en fartfylld sprintorientering i Krusboda. Även här blir det någon form av slingor. Peter Andersson är banläggare.
  • Pass 3: På söndag förmiddag (efter övernattning hemma – eller var man nu önskar övernatta) blir det ett långpass med hemlängtan. Det innebär att vi åker i väg med bilar till starten på lagom avstånd från Alby och springer tillbaka till Alby. Det kommer att finnas tre olika banor – en på 5 km, en på 8,5 km och en på 15 km. Banläggare är Pär Svensson. 

Ett mer detaljerat PM kommer att läggas ut några dagar före lägret.

Lunch kommer att finnas både lördagen och söndagen, serveras i Alby. Meddela därför i anmälan om ni behöver specialkost.

För de ungdomar som vill ordnas kvällsaktivitet den 11/3 i Alby (detta vill ni inte missa).

Anmälan sker via Eventor: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/6060
Kan du inte anmäla dig via Eventor? Kontakta Louise.

Lägerresa till Måsenstafetten och BodaBorg (för ungdomar)

Den 25/3 åker vi ner till Nyköping och springer först orientering. Därefter tar vi oss till BodaBorg för att ta del av deras äventyr. Vi övernattar sedan på BodaBorg och springer Måsenstafetten den 26/3. PM skickas ut till anmälda några dagar före avresa.

Anmälan sker via Eventor: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/6045
Kan du inte anmäla dig via Eventor? Kontakta Louise.

Egenavgift för lägret är 200 kronor, detta efterdebiteras.

Vi hoppas att alla ungdomar vill hänga med oss till Måsenstafetten, missa inte att anmäla er!

Adress

Söders-Tyresö Box 94 13522 Tyresö

Kontakt

E-post: styrelsen@soders.org

Drivs med KlubbenOnline

Logga in