Headerbild

Utsättning av Naturpasset - hjälp behövs

2017-04-10 i Allmänt

Är du hemma i påsk och vill få lite extra träning? Nu på torsdag (skärtorsdag) och fredag (långfredag) blir det utsättning av 90 kontroller för Naturpasset.

På skärtorsdagen och långfredagen sätter vi ut årets kontroller för Naturpasset. Om du kan hjälpa till vore det ytterst uppskattat. Varje person innebär minskad utsättningstid totalt sett och är vi många så är utsättningen relativt snabbt gjord. Vi kanske inte ens behöver fredagen.

Efteråt bjuder klubben på fika i Alby. De som vill får gärna samtidigt hjälpa till med hopsättning av paket med karta, plastficka, PM och startkort.

Tre områden, 90 kontroller

Vi bjuder deltagarna på tre områden även i år, men med några nyheter. Som tidigare är ett av områdena Alby-Barnsjön. Övriga två är Höjden-Brakmaren (tidigare Alby-Höjden) och Telegrafberget som är utökat söder ut mot Ällmora träsk.

Kontroller är lagda. Mappar är förberedda med prislapp (3 x 70 st). Skärmar med bokstäver är iordninggjorda med bokstäver, där bokstäverna är täckta av genomskinklig tejp för skydd mot väta och solljus. Tio stycken skärmar är monterade på stolpar, de sista 80 görs i ordning på torsdag morgon. Kartor skickas iväg för tryck idag eller i morgon.

Försäljningen startar lördagen den 15 april.

Program för utsättning

Samling för kontrollutsättning sker i Alby friluftsgård.

Preliminära tider:

Skärtorsdag 13/4
- 10.00. Montering av skärmar på stolpar.
- 11.00. Utsättning.
- 14.00. Fika och paketering.

Långfredag 14/4 (reservdag)
- 10.00. Utsättning.
- 13.00. Fika och paketering.

Skriv en kommentar om du kommer

Skriv gärna nedan om du har möjlighet att dyka upp och vad du kan hjälpa till med.

Ta med slägga eller hammare

Om du har, ta gärna med någon minislägga eller större hammare för att kunna slå ner trästolpar i marken. Annars finns det några få att låna på plats.

Adress

Söders-Tyresö Box 94 13522 Tyresö

Kontakt

E-post: styrelsen@soders.org

Drivs med KlubbenOnline

Logga in