Headerbild

Anmäl dig till DM-stafetten och 25manna

2017-08-29 i Allmänt

Höstsäsongen är igång och det är hög tid för anmälan till DM-stafetten och 25manna. Även anmälningslistor till övriga stafetter finns inlagda.

DM-stafetten, Natti-natti, 25manna och Smålandskavlen. Hösten innehåller som vanligt många roliga stafetter att delta i. Listor för intresseanmälan finns nu för samtliga dessa.

DM-stafetten går vid Svartbäcksskolan söndagen den 10 september och går söder ut på Tyresta-Högsta-kartan, dvs söder ut från Svartbäcken. Mycket fin terräng med andra ord - och terräng som passar oss Söderslöpare.

Tre lag på 25manna

Vi jobbar för tre lag till 25manna. Förra året var det inte långt borta. Så om du är det minsta sugen på att vara med 74 andra runt Brosjön i Tumba lördagen den 7 oktober så intresseanmäl dig så kan du bestämma dig senare!

Det blir även två 25mannaträningar för hela klubben under september. Vi återkommer med mer information om dessa.

Fler tävlingar 

Även Daladubbeln och Halikkokavlen går att intresseanmäla sig till. När det gäller Halikko blir det eventuellt en KM-helg på Gotland den helgen istället, men om du är intresserad av Halikko så anmäl dig ändå så vi vet, om inte KM blir av.

Anmäler dig gör du som vanligt i Eventor via knappen "Anmälan till stafetter och klubbaktiviteter" till höger. Eller så klickar du här.

Adress

Söders-Tyresö Box 94 13522 Tyresö

Kontakt

E-post: styrelsen@soders.org

Drivs med KlubbenOnline

Logga in