Headerbild

Bemanningslista för Albyserveringen 2022

2021-12-30 i Allmänt

Bemanningslistan för 2022 är nu klar, du hittar länk till listan i denna artikel. Observera att du måste vara inloggad för att kunna öppna listan.

Bemanningslistan för 2022 hittar du genom att klicka på denna länk. Inloggningsuppgifterna är de samma som till Eventor.

Observera att helgen vecka 41 just nu är obemannad, har du möjlighet att bemanna den helgen? Ta då kontakt med Albygruppen via mail (kristina.norin@telia.com).

Hittar du inte ditt namn på listan? Ta då kontakt med Albygruppen.

Som medlem ska du bemanna serveringen en torsdagkväll, samt lördag-söndag. Albyserveringen är mycket viktig för att vi ska kunna genomföra träningar, hålla läger, kunna tävla och utveckla vår förening. Det ger också besökare i Alby en bra möjlighet att få veta mer om verksamheten och prova på orientering!

Har du förhinder den helg du blivit tilldelad? Du är själv ansvarig för att byta med någon annan. Dock vill vi att ni informerar Albygruppen om ett byte sker.

Albygruppen följer utvecklingen av covid-19-pandemin noga och anpassar verksamheten efter de restriktioner som finns. Om nya restriktioner kommer som du berörs av under din Albyhelg så kommer du att bli kontaktad

Adress

Söders-Tyresö Box 94 13522 Tyresö

Kontakt

E-post: styrelsen@soders.org

Drivs med KlubbenOnline

Logga in