Headerbild

Ungdomsserien 5/5

2022-05-03 i Allmänt

Nu på torsdag (5/5) arrangerar Söders årets första kretstävling i ungdomsserien. Det är många ungdomar anmälda och vi ser fram emot att träffa er på arenan! I den här nyheten hittar du information om samling mm.

PM för ungdomsserien hittar du här: https://eventor.orientering.se/Documents/Event/79812/3/PM

Info:
Arenan ligger nära Dalskolan i Tyresö (parkering finns vid Tyresö gymnasium). Avstånd från arenan till start är ca 550meter.

Start:
Första start är kl 18.00 och sedan är det fri starttid fram till 19.00 för er som är anmälda i inskolningsklass eller U-klass. Övriga har starttid.

Samling:
Kl 17.20 på arenan för alla som skall tävla för första gången, för er som skall låna SI-pinne eller för er som helt enkelt känner för att komma och hänga tillsammans en stund innan start. Vid samlingen kommer flera ledare från Söders finnas på plats, och ni som inte har egen SI-pinne kommer få låna en. Vi går sedan gemensamt till start, där även ledare från Söders finns.

För er som har starttid, så får ni självklart komma till samlingen om ni vill, eller komma vid en tid som passar just er starttid. Skall ni låna SI-pinne behöver ni dock vara på plats vid 17.20. Startlista publiceras på Eventor senast 4/5.

Adress

Söders-Tyresö Box 94 13522 Tyresö

Kontakt

E-post: styrelsen@soders.org

Drivs med KlubbenOnline

Logga in