Headerbild

Nu är det dags att önska dagar för Albyserveringen 2023!

2022-11-14 i Allmänt

Nu är det dags att önska dagar för Albyserveringen 2023. Nytt för i år är att bemanningen kommer att delas upp för våren och hösten. Denna gång önskar du dagar för våren 2023. Du kan önska antingen torsdag & lördag, eller torsdag & söndag.

Nu är det dags att önska dagar för Albyserveringen 2023. Klubben driver serveringen under helgerna och Jobbverket har hand om övriga dagar i veckan samt under sommaren. Nytt för i år är att bemanningen kommer att delas upp för våren och hösten. Denna gång önskar du dagar för våren 2023. Du kan önska antingen torsdag & lördag, eller torsdag & söndag. Det betyder att du inte bemannar serveringen en hel helg, utan endast en av dagarna på våren och sedan på samma sätt under hösten.

Alla medlemmar i Söders Orientering – Tyresö ska stå i serveringen under vår och höst. Serveringen är en viktigt inkomstkälla för vår klubb och ger oss möjlighet att investera i och utveckla vår förening och våra medlemmar samt att vi bidrar till att sprida information om vår sport för intresserade besökare.

Vår rekommendation är att man är minst två vuxna per dag. Vissa perioder, typ under vinterhelgerna är vår rekommendation att man är ytterligare någon person. De vanliga passen är lördag eller söndag kl. 09.00-17.00 (öppet 10.00-16.00). Tider för torsdagar är kl. 17.45-21.30 (öppet 18.00-20.30). Vi har extraöppet, om möjligt, under trettonhelg, påsk, kristi himmelsfärdsdag, pingst och nationaldagen. Då vi har många familjer där flera är medlemmar räcker det om en person per familj anmäler sin familj.

Vad gäller bokningar av helger väljer du tre möjliga datum samt meddelar om det finns någon klubbmedlem/familj du gärna vill stå tillsammans med.
Efter anmälningstidens utgång kommer vi att jämka samman alla önskemål och skapa en slutlig lista som kommer publiceras här i Eventor (eller på webben) under december månad. Har du inte inkommit med ett önskemål kommer vi att placera in dig där så är lämpligt. Vi vill ha ditt önskemål senast den 25/11.

Har du några frågor? Kontakta Kristina Norin, kristina.norin@telia.com.

Du hittar anmälningssidan här: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/16872